Fietsgasten vanuit Canada

Natuurlijk kunnen jullie blijven overnachten!

We kregen spontaan bezoek van 2 vakantiegangers uit Canada die op fietsvakantie in Nederland waren. Ze waren erg nieuwsgierig wat voor bed & breakfast er achter de hoge bomen “verstopt” zat. Ook zijn wij ingesteld op deze spontane overnachtingen en konden Derek & Lisa een overnachting aanbieden in Lyklamastate.

We hebben ze veel kunnen vertellen over de omgeving, de activiteiten en de rust waarvan veel gasten bij ons genieten. Ze vonden Nederland een prachtig land en hebben genoten van hun fietstocht door Friesland.

We waren dan ook blij verrast dat wij deze handgeschreven brief van hun ontvingen, dat ze tevreden waren met hun verblijf en hebben genoten.

Ben je op fietsvakantie, een rondrit of lijkt het je leuk om in onze Bed & Breakfast te overnachten? Dan ontvangen we je graag en vertellen over al het leuke wat er bij ons in de omgeving te beleven is!

Gastvrije groet,

Klaas & Jellie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *