Slaap in een authentieke bedstee met een lits-jumeaux bed en geniet van het vrije uitzicht aan de achterzijde over de weilanden, de oude molen en in de verte het IJsselmeer. Het appartement bevindt zich in de oude deel (stal) van de boerderij.

De kamer

Dit appartement is, evenals het Wellness Appartement, gemaakt in 2014 en ook gesitueerd op de eerste etage in de oude deel (stal) van de boerderij. Geniet van de gecombineerde kamer met keuken die onder andere is voorzien van een inductiekookplaat, een combinatieoven en een koelkast. Ook is er een koffiezetapparaat en een snelkoker aanwezig. Verder is er een aparte “bedstee kamer” met een lits-jumeaux bed met een lengte van 2.00 m. De moderne inrichting is gecombineerd met oude stijlkenmerken van de boerderij zoals bijvoorbeeld de originele bedsteedeuren. Aan de achterzijde is een uitklapbaar raam, die tot een klein balkon omgetoverd kan worden.

De woonkamer is voorzien van een eethoek, een los zitje en een hoek(slaap)bank zodat u met vier personen in dit appartement kunt verblijven. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een toilet. Handdoeken en beddengoed zijn inclusief bij de huur van dit appartement en uiteraard is het zijn de vaste bedden voor u opgemaakt. In het appartement kunt u vrij gebruik maken van internet en er is een televisie aanwezig. Onze boerderij is omringt door een grote tuin met diverse zithoeken waar u gebruik van kunt maken.

Ontbijt

Indien u dit wilt kunnen wij ’s morgens een heerlijk ontbijt bij u bezorgen.

Wifi

U kunt gebruik maken van ons gratis Wifi netwerk.

Personen

Geschikt voor 2 tot 4 personen.

Slaapkamer

De woon- en slaapkamer zijn aparte ruimtes.

Keuken

Eigen keuken met combinatieoven.