Heerlijk ontspannen in het ruime wellness appartement voorzien van een infrarood sauna en een regendouche. Dit appartement heeft vrij uitzicht over de weilanden en kijkt in de verte uit over het IJsselmeer zodat u bij helder weer de zeilboten kunt zien varen.

De kamer

Dit zeer ruime appartement is gesitueerd op de eerste etage in de oude deel (stal) van de boerderij. Het appartement is voorzien van een gecombineerde kamer met keuken en een aparte slaapkamer. Beide ruimtes hebben de stijlkenmerken van de boerderij zoals oude balken en de originele bedstee deuren, gecombineerd met een moderne inrichting. De keuken is volledig ingericht met onder andere een keramische kookplaat, een combinatieoven, koelkast en vaatwasser. Uiteraard ontbreken een koffiezetapparaat en een snelkoker niet. Aan de achterzijde is een uitklapbaar raam wat tot klein balkon kan worden omgetoverd.

In het woongedeelte is een zespersoons eethoek, een apart zitje en een zithoek met twee banken aanwezig. Eén van deze banken is een tweepersoons slaapbank zodat u met vier personen in dit appartement kunt verblijven. Eventueel kan er nog een los bed worden bijgeplaatst.
De luxe badkamer bestaat uit een wastafel, een toilet, een regendouche en een infrarood sauna voor twee personen. Handdoeken en beddengoed zijn inclusief bij de huur van dit appartement en uiteraard staat het bed voor u opgemaakt. Onze boerderij is omringt door een grote tuin met diverse zithoeken waar u gebruik van kunt maken.Ook is er een TV en internet (vrij) voor u beschikbaar.

Ontbijt

Indien u dit wilt kunnen wij ’s morgens een heerlijk ontbijt bij u bezorgen.

NB. Vanwege de ruimte in dit appartement is dit ook zeer geschikt voor kleine groepen (ongeveer 12 personen) met bijboeking van enkele kamers.

Wifi
Slaapkamer

De woon- en slaapkamer zijn aparte ruimtes.

Sauna

De badkamer is voorzien van een sauna.

Personen

Geschikt voor 2 tot 4 personen